skip to Main Content
Dia Mundial Del Medi Ambient A Hostal Mare Nostrum

Dia Mundial del Medi Ambient a Hostal Mare Nostrum

Dia Mundial del Medi Ambient

Cada “Dia Mundial del Medi Ambient” es centra en un tema amb què conscienciar el públic sobre un assumpte ambiental urgent. El tema per 2019 gira al voltant de la “Contaminació de l’aire”; una crida a l’acció per ajudar a combatre un greu problema que afecta milions de persones i éssers vius a tot el món.

Un Arbre de la Vida pel Dia Mundial del Medi Ambient

A l’Hostal Mare Nostrum, posem en marxa un “Arbre de la Vida” en què convidem tant a hostes com a membres del Staff a enviar un missatge de 140 mots sobre aquella idea o mesura que si nosaltres com hotelers poséssim en pràctica, faria que la vida al planeta fos més sostenible.

No hi ha planeta B, fem un pla B

Podem afirmar fermament que les propostes més creatives que estiguin al nostre abast les durem a terme.

Podeu fer un seguiment d’aquesta campanya a través del nostre Instagram @hmarenostrum. Publicarem els resultats el proper 12 de juny.

L’objectiu és, ni més ni menys, que eliminar de forma progressiva la nostra contribució individual a l’escalfament global i, d’aquesta manera, aturar els seus perniciosos efectes en la nostra salut, i la del planeta.

Entendre els diferents tipus de contaminació, i com afecten la nostra salut i al medi ambient, ens ajudarà a prendre mesures per millorar l’aire que respirem. Sovint ni tan sols es pot veure, però la contaminació atmosfèrica és a tot arreu. Nou de cada deu persones a tot el món estan exposades a nivells de contaminació que superen els nivells de seguretat assenyalats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Que no hi hagi dubte; hem de fer alguna cosa ja!

Esperem que us hagi agradat el clauer artesanal de fusta que us hem regalat i esperem que us recordi cada dia la importància del compromís amb el medi ambient.

Moltes gràcies per la vostra participació!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top