skip to Main Content
GRÀCIES PER FORMAR PART DEL CANVI 2021

GRÀCIES PER FORMAR PART DEL CANVI 2021

Benvolguts clients,

Després d’un any difícil per la COVID-19, únicament us podem dir GRÀCIES.

Gràcies per confiar en Hostal Mare Nostrum per gaudir de la vostra estada a Barcelona.

Gràcies per respectar els nostres protocols de neteja i seguretat.

Gràcies per les vostres reviews. Ens encanta llegir-vos i saber com ha estat la vostra experiència amb nosaltres. Gràcies als vostres missatges som capaços de millorar dia a dia.

Gràcies per totes les reserves directes amb el codi promocional values4booking, junts hem aconseguit fer una donació de 245€ a Diandé Africa.

Pels que encara no coneixeu aquest projecte, l’objectiu principal d’aquesta ONG és fer que l’educació sigui accessible per a famílies desfavorides de Ziguinchor (Senegal). Des dels seus inicis, ajuden a escolaritzar nens i nenes i dotar-los de tot el material escolar necessari. Tots pertanyen a famílies amb molt pocs recursos i alguns són orfes totals o parcials.

Gràcies per realitzar les vostres donacions de roba a la cistella que tenim a recepció. Tota aquesta roba l’hem donat al “Chiringuito de Dios” i gràcies a això han pogut vendre-la i servir esmorzars a gent sense sostre del Raval.

Gràcies a totes les reserves directes, hem pogut invertir en projectes sostenibles.

Gràcies a totes aquestes reserves hem pogut canviar més del 85% de l’il·luminació de l´Hostal a llums LED. Les bombetes LED són més eficients que l’il·luminació tradicional i en consumir menys energia, es redueix la demanda de les centrals elèctriques i, per tant, es disminueixen les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Gràcies a les vostres reserves directes hem pogut millorar la varietat del nostre esmorzar amb productes de proximitat, participar en activitats organitzades per entitats del nostre barri i molts més projectes que encara han de venir.

Gràcies a totes les vostres eleccions de neteja ecològica i que molts de vosaltres heu fet un ús responsable de les tovalloles, hem aconseguit disminuir enormement els consums energètics (aigua, llum, gas) i de productes de neteja nocius, ajudant així al medi ambient. Ah i no només això, també ha millorat el nivell de satisfacció del nostre personal de neteja, ja que el desgast físic i de temps en què fan l’habitació és molt menor i això repercuteix directament en la salut i el benestar.

Així que gràcies, gràcies i més gràcies. Gràcies per formar part d’Hostal Mare Nostrum.

Atentament,

Hostal Mare Nostrum Staff

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top